Vad är typiskt mej?

Jo jag vet, vara slarvig. Men annars är det att kolla RYSAR FILM! älskar det, även om jag är ivrädd medans jag kollar på det och skriker. värsta av allt är att jag ser aldrig rysar filmer själv, utan alltid med en kompis, Så nu blir det ännu värre. klockan är snart 12.00 också :( BUHU..  filmen heter  ASYLUM  den handlar om studenter som ska då såklart bo i ett studenshus , och där får dom reda på att det var ett mentalsjuk hus för flera år sedan. Sen kommer väl någon gubbe. och gör hemska experiment på undomarna! AH . hoppas jag klarar det. Någon som sett filmen?

WOOOW

klarar mig inte utan min Taekwondo lejon ofc!


Nu är allt smink borta , dags att kolla...

 K R A M

Fixad och klar


Lägger typ upp 3 inlägg per dag o: men kan inte hälpa det älskar att blogga! :) 
Nu är jag ny duschad, allt är packat, väskan står ute i hallen. Vi ska åka om 3 timmar tror jag- Såå ni får underhålla mig! :) kul va ? .. jätte.  Jag fick nya Sol glasögon av pappa ! :) tyckte dom var jätte fina iaf. fast jag ser ut som en liten mygga ;)haha.   
och Blogg kolla mig gärna :) om ni vill..

p.s Rösta på mig här! jag är nr 3, skulle vara mega snällt! :)
K R A M 

Skåne !

Bild: jag
På bilden: Josse

Ni har säkert sätt bilden förut men nu fick det bli lite repris  ;)  Idag ska jag flyga hem till skåne! :D Länge sen man träffa sina vänner, och familjen :) så det kommr bli jätte kul! och nu kan jag äntligen börja jobba! för nu händer inget på 1 månad. elr framöver vad jag vet.  Kommer hem till skåne vid 7 tiden. Ska träffa alice och linda då! :D ett litet tag iaf ^^
Nu ska jag äta Fralla och varm oboy , hehe. ´
K R A M

Coola bilder!

För ett tag sen skicka Håkan jätte coola bilder som någon/några ha tagit. Kommer endå inte på något att lägga upp eller skriva. Så här får ni se några coola bilder!
Och har fått mkt komentarer vilken kamera jag har :) jag har en Canon 40d ^^   
Bilderna:











K R A M

Lite bilder från båt turen.


Åkte förbi GrönaLund :)

jag äter Jätte goood tacos :) hemsk profil bild på mej ;s

haha, papa verkligen´njuter xd :)

Orkar inte ladda upp fler en 3 st. Dom andra blev inte så bra, tyvärr-..

Båt tur

Jätte roligt på båturen!:D specielt när ungdomarna dansade haha, dom var heeeelt galna! riktigt kul. Men det värsta var att dom som satte bredvid oss. Den ena killen, kanske var 40-45 år. Han var riktigt dum i huvudet, Han blev arg för ingenting. för han hade drukit. Och blev jätte arg på sin mamma som var 80 år. och knuffa elr vad han han gjorde. Slängde vatten på henne. För ingenting. Kan man vara dummare? beter sig som en 5 årng. Och mammans vänner var där. och han beter sej som skit. Blev så irreterad på han! -.- usch!   Nu har klockan snart halv 1 och jag har inget för mig så ska nog sova snart:) Jätte kul att ni gillar bilderna på nicole! :D blir suuuper glad ^^  I morgon ska jag försöka få tag i Josse (L) se im vi kan göra något. :)  
K R A M

Mycket Nicole

bild: jag
Blir mkt nicole nu. men tyckte bilderna blev såå bra!! Har gjort om bilden lite som ni ser ovan.  :) nu spelar pappa golf . Ikväll ska vi på en båt tur , runt stockholm och äta tacos , lyssna på musik, människor som uppträder och ha jätte kul! längtar verkligen . Vi åker när han kommer . alltså klockan 6 :)   Wiho.  nu ska jag ut i det fina vädret.

Vad tkr ni om bilden? :)

Världens sötaste!


Bild: jag ¨
snacka om väärldens sötaste! ellr hur??  Idag har jag variy med nicole, vi tog mossor av bilder, 2 foto freak. xd tog tyo 300 :) här får ni ett litet smack prov, från dagen. Kolla in Nicoles första videoblogg också! haha xd jag tvingade inte henne alls att göra det .... (a)  
Tack för en rolig dag <3 

Kom på en sak nu :) MICHAELA har en foto tävling där man kan vinna en reflex skärm 77cm silver/vit. från tvspelsweb.se. Temat vad glädje. Så bilden passar rätt bra :) 

TJENA

Tjaa ! nu har jag fixat i ordning mej. Ska snart åka till Nicole  :) har packat massor av ombyten. Så vi ska ha en Liten Foto dag:) ! kommer bli så kul :) ni får säkert se några biler i kväll eller i morgon.  Vi hörs senare!
kram

Love, love , love

Älskar mina nya kläder jag fått av Papp! som den har t.e.x, haha håller lite konstigt xd
Nu har jag precis popat popcorn såklart är jag alltid bra på det, Första gången blev det för lite, nu andre gången exploderade påsen! haha, jag är inte bra på popcorn :( Ska kolla på en Rysar film till , den i går vad riktigt läskig och bra! för pappa somna inte en enda gång heller. Förvånad. Vi hörs senare nu ska jag äta mina brända popcorn och kolla rysare:) puss. :



En svart köpte jag också :) vad tycks ? :)

haha vilken bild xd Go Ewe Go Ewe



Köpte söta Björn borg skor, Och sen köpte jag 3 t-shirtar till :)
Idag var Väldigt mkt shopping hitta ju massa fin! nu behöver inte jag shoppa på ett tag iaf! :)

TACK PAPPA <3

Stockholm<3


bild: jag
Nu har jag varit i Stockholm ett bra tag, Åkte från Småland 12 i morse kom till stockholm vid 3-4 :) På fredag åker jag till Skåne så det är fram och tillbaka heeelaaa tiden! fullt upp. Nu har jag precis sett på en JÄTTE läskigt film. kommer inte kunna sova i natt xd Filmen heter : The Unborn , en thriller, men helt klart en Rysar film. Thriller passade inte alls, Ni borde se den, Jätte lääskig! Svårt att förklara vad den handlar om, I morgon vet jag inte riktigt vad som händer, kanske sticker till Stan och gå runt och kolla lite:) Vi får se! Nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting :)

Nya Kläder :)



¨

Idag har jag shoppat lite:) hitta lite fina saker. Skor, Tröja elr vad man ska säga, skärp mm.. Sen så har jag spelat GOLF idag! xd haha med allihopa i början gick det så dåligt ! och max var jätte duktig och fick beröm. haha blev skitsur xd för jag fick inte beröm av någon annan- Fast sen gick det bättre.! :) tur det.  Så vi gjorde 9 håll, trevligt ,trevligt. Sen togvi en glass och hade mysigt. Det är det jag gjort idag.  :)
vad tkr ni om det jag har köpt`? :)

Skumt








bilder: jag

Kände för att ta lite ""skumma" bilder, xd  har inget annat och göra endå. Nu är alla nere på uteplatsen och pratar Vuxen snack. inget för mej xd. men får väl gå ner och vara Social endåå. Såå

See Ya!

Vackra Ögon


bild; jag
Världens finaste ögon har hon :)

Nu är pappa här:D vi har precis ätit middag. Och nu har jag fått mitt Photoshop så nu ska jag bara försöka lära mig det, svåårt är det O: fick Cs4 istället:] den nyaste. yay så jätte glad nu.

Shoppaa :D

nu ska jag fixa ordning mig sen ska vi till stan och Shoppa! yay :) hoppas man hittar något. så vi hörs senare ;)
See YA

yay :)

Nu var det lääänge sen jag hade en bild på mej själv.! så det får bli en bild på mej :) imorgon ska peter fixa Fotoshop Sc3 till mej ! jippy. jag kan ju inte redigera, vet itne hur man stavar det xd bilder förut. men nuu kommer jag kunna det:D men jag får tjata på peter lite annars glömmer han xd. det  får han stå ut med:)  Idag har inte  hänt så mkt. Chillat. kollat på O-ringen o lite sånt. i morgon kommer pappa upp till Småland ! yay. har läängtat efter pappis:] haha. ska lära han lite om sin kamera som han har "fått" av mig. egentligen köpte han den åt mig för 1 år sen ungefär. Min gamla Canon 400d :) så vi ska fota tsm och såå :) kul kul. Det blev ingen shopping idag, tyvärr. men i moorgon SKA vi ! :)   hehe,

See ya!

Seegt!


bild: jag
Idag harjag jobbat massor. och rätt tråkig dag faktiskt.  det bästa av allt att jag har ÄNTLIGEN fått min mobil tillbaka! YAY :D så nu kan ni nå mej ;) suuper. Helen och dom andra ska till "stan" och kolla på Lena Ph. inget för mej så jag stannar nog  hemma. Inte så kul att stå där i regnet och nej usch!.. Så dom åker väl in snart . Då kommer jag och max vara hemma. men han är sjuk så då får man väl vara själv och inte göra något..  SMS mig! underhåll-.... Och jag saknar linda! :(  I morgon Hoppas jag att det är dåligt väder för då ska vi SHOPPA. annars får man väl jobba på morgonen och det är jag inte alls på humör för.  OJ vad jag klagar nu ska jag kolla tv. SEE YA!

Dåligt väder..


Bild: jag
Vi skulle egentligen kolla när peter sprang o-ringen men nu blåser det, regnar och det är inte alls kul.Max är sjuk också. så vem ska man vara med?Kan ju leka med viktor :) ajjaa hör av mig senare .          

Viktor :]

.
Foto: jag
Viktor är den mörka, som man knappt ser något av xd. Ville helst ha en ljus om jag fick bestämma., men Älskar han endåå!!

Foto: max.
AWWWWW!

Foto: max
Viktor!<3

Foto: jag
:*

Foto: jag
Underbar<3

Foto: jag

Hämta valpen!:]




bilder:jag


Bilderna är från iFredags tror jag :s
Nu sover alla.. utom jag. Vi ska upp rätt tidigt sen ska vi hämta VALPEN!:** ni kommer se bilder i morgon på den! åh. jag kommer ta massor med kort på Viktor som han nu heter^^. Lääängtar! sen får vi se vad som händer mer, Linda är här några dagar (peters tjej) så hon ska vara min model;) hon e lång och smal och har super fin kropp, haha, så det kommer bli lyckat! Nu får väl jag försöka sova då.. Ses<3

Bodaborg

Idag ska vi till bodaborg? (stavas) ett stort ställe med massor av rum som man springer in i och ska fösöka lösa saker, springa, klättra på Tid. tkr det är jätte kul där!:) Linda och jag var där förra året  om du kommer ihåg ;) nu ska jag dra dit.

Hörs!

Harry potter!


Igår hann inte jag blogga :) Idag ska vi kolla på den nya harrypotter! ya :D världspremiär idag :) så nu ska vi beställa billjet för typ 6 personer, plus att Christian ska med. Världens jobbigaste unge jag vet! han bara gnäller och gnälleeer! får aldrig tyst på han. Och otrevlig också, kaxig, .... Döda mig! men Nu ska vi till o-ringen och sen käka pizza, ! mums . ni får ha det så bra Puss
någon mer som ska kolla på harry potter ?;)

LAlalalala

bild: jag
På bilden: sötaste Laya :)
Orkade inte lägga upp något igår :) Snart ska jag och helen till stan och kolla lite sen ska vi hämta upp min kusin max som flygit från ENgland och Robert ;) kommer bli jätte kul, så man inte är så mkt själv hela tiden. Och vet ni vad? häromdagen hörde man hur tåget kät jätte konstigt, sen ringer Kalle upp, då hade 8 kossor blivit påkörda!:s kossor är nog dom dumaste djur jag vet xd. sen skulle vi på middag så vi åkte förbi där. Var lite äckligt och se typ halv platta kossoe på spåret? helt sjukt var det.  ajjaa,  vi hörs <3 lägg gärna till mig på blogvin ^^

GRATTIS KÄRA FARMOR!

bild: jag
Idag fyller älskade farmor år!:] så vi åkte till en fin resturang och åt Oxfile. Gud så gott! och såklart hissa vi upp flaggan :) inte mkt mer har hänt idag, ätit tårta tagit det lugnt. Ska försöka hitta på något att göra nu. Ni får ha det så bra :) puss!


 

Heelluue


Bild: jag

Lilla birdie på bild:)
Idag har jag klippt gräsmattan som ni vet ;)
Blev faktiskt rätt lyckat , kul var det :D glad att hörlurarna hade rixFm så man kunde digga
musik undertiden ;) Sen så kolla vi på Bio hos peters Jätte filmduk. Filmen var nog
den absolut SÄMSTA film jag sett. så gryymt dåligt haha, lyckat!
Sen har jag inte gjort så mkt mer idag, i morgon blir det klippa gräset igen då!
PÅ torsdag ska jag tydligen åka vattenskidor, Pelle tvingar mej heella tiden, Nu har jag bestämt att jag

ska göra det bara för att han ska hålla tyst. Livrädd. men ajja!


Kram Ewe <3

Pengar,pengar , Pengar! :)

Nu ska jag lära mig klippa gräsmattan! och sen grusplanen. och jag är faktiskt nervös!
Jag vet inte hur man gör, är rädd att jag gör allt fel och gör sönder gräsklipparen xd , usch
jaja, jag får pengar. Ska fråga nu hur mkt jag får i timme :) så jag kan göra allt riiiktiiigt låååångsamt.
Hehe (6)  kanske inte jätte långsamt  men aa xd.

Igår var helt sjukt, några som fyllde år Sven och någon annan xd.. DOm var mellan 18-30 år gammla.
Någon trodde jag var 20 ? han måste varit riktigt full, annars skulle han inte raggat , haha.!
Sen stack i till sjön vid 11, vissa bada, och bada bastu. Sen palla inte jag mer så jag stack hem
vid 1 ungefär.  vakna halv 12.

Så det var fullt ös.

VI Hörs! <3

Docken<3


Bild: jag
 nu sitter jag i mörkret och stör alla andra när dom sover, genom att lyssna på musik,, sjunga
och allt störigt man kan göra när någon är trött. Men hallåee klockan är typ 11. jag kan inte sova?
Dom få stå ut med mej i några timmar till , He he.

Visste ni vad jag fick veta för 20 min sen, Docken älskade Docken (hund) som jag känt ända
sen jag var 1. Har DÖTT.  han blev 12 år gammal. snyft. så faktikst ledsen, nu har dom köpt
en ny likadan hund som är 8 veckor, Och jag äälskar valpar! vi åker dit i morgon.
och då får jag även träffa min kusin från England, JIPPY ! Maxy boy. hah.


Men endå. R.I.P Docken<3- puss pådej min  Ängel :]

Nu ska jag fortsätta hitta på något att göra.

Kram Ewe <3


p.s Patrik snarkar ! Oh no

Rosendal

Här kommer lite bilder från idag :) när vi bada i Sjön, :)
Ha kul.



Bild: mamma. FAtta kallt det var! Bilderna är från idag dåra.  MEn Riktigt kallt!

Nu skulle patrik vara taskig. ....

Bild : mamma.   KAALLLT !

xd , hehe

bild: jag . Rätt c0ol va ? ;)

Ser feeet ut där :( Ni får tycka vad ni vill...  Hihi det är kul att leka på Tåg spåret (6) hehe.

KOmsi komsi mamma. ;)

jag bjuder den här "jätte bra" bilden på mej självv.

Bild : jag

Bild : jag   Mycket vatten det blev då ;)

Bild; jag   Det var riktig skönt att värma sej i Kaminen efter ett kallt bad i sjön :)
Nu ska jag dra och äta,

Kram på er

Nu Är vi påväg !



Nu åkte vi precis in i Småland. om ni sett en sån mur där det står småland. Så förstår ni xd
Och snart är batteriet slut på min data! ._. riktigt hemsk. ALex började ha datan, Och när jag fick tillbaka datan
bar batteriet såklart slut. Jaja..  Och vet ni vad, dom har ingen dusch hos jinger och anders, haha. vvad heemsk!
Man får vill duscha i sjön? xd Den kallla sjön.  Om ni undrar vad Alex har på huvudet är det  en Kez.
Köpt i Turkiet. xd VEt inet varför han har den. TKr väl det är c00lt ?O:

Vi Hörs

Muuums!:}


Om några timmar drar vi till Småland. Till morbror Anders moster Jinger. Hon har fortfarande jätte tränings
värk i hela kroppen :(  Jag ska ta med mig Kameran och Datan. Så jag kan blogga på kvällen ;)
Det är en riktig sommar stuga, ingen tv, ingen data, Ute dass :s oh no. Hoppas den inte är föör äcklig xd
Och vet ni vad vi ska äta i bilen? ;) svårt att gissa. jo Kladd kaka! wii. 
SEn på söndag ska jag till Småland. hos min farmor och farfar , Jag visade en länk i förra inlägget om det.
Så antingen är jag där bara 1 dag. Annars ska jag vara där 1 vecka. Men vi får see. Vill ju helst vara en vecka.

Nu ska jag städa mitt rum och duscha.


See ya!

Älskar att sova när det regnar ..


Bilder : jag
Varje dag har jag jätte fina solnedgångar utanför min balkong.

Och vet ni vad! Jag ÄÄLSKAR att sova när det pisse regnar, och åskar, specielt regnar.
Tkr det är så himla myysigt. Hoppas ni inte tkr jag är konstig nu xd . haha.

Var tvungen att säga det o: 

Så Bara för det ska jag lägga min i sängen och läsa , och sova såklart.

Ha en bra Godnatt sömn ;)

!!!

Fick höra för 1 min sen att Inger min morbror fru, Blev träffad av blixten idag! Antingen dör man eller inte.
Som tuuuur var! Klarade hon det! Peuh.  nu har hon bara Träningsvärk i hela kroppen. Så himla glad
att inget hände henne! 

Rödjenäs! <3


                                                                                      Bilder: ja
 Idag har jag köpt en ny mobil :) En söt liten sak. I morgon ska jag till Småland, så mamma och Patrik fixar
   En klad kaka :] MUMS ! som vi ska äta. FÖrst ska vi åka till min morbror och Inger :) Och sova där några dagar
  i deras sommar stuga, och bada , så det komemr bli hur myysigt som helst. sen Ska jag till Farmor och 
   Farfar! :D  Dom bor så himla mysigt ni kan se på deras hemsida, Man kan hyra sommar hus där, Tkr 
    jag att ni ska göra, för  det är så fiint! så klicka
HÄR och Kolla! finns även bilder på mig, om ni klickar på   
    Studsematta,så ser nu  typ 5år gammla  bilder på mig xd lite kul.
 läängtar verkligen. 
               
   har inget mer och säga så ha det! ;) <3
             
     P.s  Vill ha en ny design, så om ni säljer designer så säg till! :)                                                                                                                                      <3

..




Bilder: jag
På bilden : linda

Tyckte dom här var lite coola. :p

Klockan 3 ska vi träffa alice i stan :) kanske drar till stranden om deet blir fint väder :)
Linda sover fortfarande ._. omöjlig att väcka så hon får väl sova till 3 xd

Det är allt jag ska göra idag :) Kanske gör ett inlägg ikväll fårse. Ha det så bra

Puss

Foto dag med linda :)


bild: jag

Bild: linda.    Vilken fliniiss jag är :}

Idag har jag och linda Fotat varandra :) Provade min lilla reflex skärm som jag fick
av Emelie igår. Den funka toppen!  Kommer ladda upp fler bilder framöver.

vad tkr ni om bilderna ? :)

Puss 

Vinnaren är...

Linda Dahl som vann med 20 röster! riktigt bra :) 
Här är lindas bidrag till sommarbilden :




Klicka här för att komma till Lindas blogg. GRATTIS ! <3

Tack alla som varit med alla bidragen var så fina :)  Var gärna med i min
Blogg tävling som kommer lite längre fram ;)

puss

Barn Fotografering






Bilder: jag 

Kom hem för ett tag sen. Emelie hämtade mig vid ica klockan halv10.

Det blev 5 barnfotograferingar. Det var jätte kul:) alla var såå söta.
var lite dåligt väder men men. Fotade lite och lånade emelies 50mm :) Älskar verkligen det!

Jaa det var en jätte roligt dag. I Morgon ska jag vara med linda :D <3


puss

Godnatt :)

Nu ska jag sova :) kommer säkert läsa lite. Men i morgon klockan halv 10 hämtar emelie upp mig vid
Ica :) Då ska vi på Barn fotografering. Längtar verkligen! var ett tag sen jag hjälpte till. ni har säkert
läst vad det är för någonting på emelie blogg.   ajjaa ¨Godnatt på er ! <3
 

Fick bli en "liten"  ego bild ;p

Eve iiiis back! ;)

Heej heej! :) nu är jag hemma i sverige igen :) det har varit toppen kul i Turkiet, mkt bad och sol.
Kunde inte ta med min stora kamera till turkiet, ifall den skulle försvinna :s MEN Patriks lilla kamera
funkade perfekt! ;) så nu kommer ni få se massoor av bilder :) som jag har sagt. Samtidigt ska jag svara
lite på komentarer.
     BTW  vinnaren avgörs på MÅNDAG. så skaffa massa röster nu! ;)

här kommer bilderna! :
Påväg till hotelet

Alex och jag gör oss beredda till poolen ;)

Alex Flyger iväg

Första middagen i turkiet  xd

MUMS!! :}

Mamma och Patrik :)

Alex snyggingen ;)

lalalalala

jag gör någonting...

Helt galna vågor var det! jätte kul var det iaf. och 100liter saltvatten i näsan! :)

Patrik och sin ööl

Och helt plötsligt fick jag och alex en tanke att vi ville flyga en sån sak. och efter 30 min är vi där uppe

Alex, Mamma, Jag

Jag och bakom mig . Apollo templet :)

Middag, utsikt över havet. Inte för att man ser det . men när vi kom dit var det ljust

Jag sitter på Läktraren på den stora arenan. Där Gladiatorna krigade !coolt va ? ;)

Mamma och alex.

Vackert ellehur ?

Bild från rännforsningen, jag ser jätte liten ut där, min lillebror ser lika gammal ut som mig t.o.m xd

lalalala...

Den här bilden får avsluta. Det var det tidsfördriver man hade i 4 timmar ;)


Det kommer komma fleeraa bilder lite senare :)

Puss


Turkıet: dag 4 :)

Det har ar mın fjarde dag och jag har haft massa kul! specıelt raftıngen! :) Ramla i och blev nerputtad flera ganger
nar vi akte xd haha. men det var ınte sa kul hela tıden för det var kall vatten. och det ar İİİİİss kallt! jaja :)
Ser att tavlıngen gar super :) jatte kul.  I morgon blır det en bat tur och shoppıng!:) och idag stranden.
Det ar jatte jobbıgt att skrıva för det ser helt sjukt ut! :s  haha tycker det later norska (a)
jaja. Vı hoorrs snart xd 

Posshaajj! <3