.

Försäljning: 

För att få sålt många armband för att kunna donera så mycket som möjligt har vi kontaktat ett av nordens största företag inom volontärresor. Det här är en hemsida som flera hundratals personer bokar nya resor varje år och en sida som syns mycket runt om i de nordiska länderna.  Vi har kontaktat företaget och de är villiga att köpa in armbanden för att sedan sälja det till kunder som ska just till Zimbabwe projektet i Afrika. Vårt företag Wildlife UF ska också försöka få en annons på goxplore.se hemsida där man kan ha en bild på armbandet när man bokar sin resa till Afrika. Det här är ett sätt för oss att inte bara synas i Sverige men också i våra grannländer. 
Armbanden kommer att finnas på Goxplore.se mässor som de har på skolor runt om i Sverige. 
Sen har alla UF företag egna mässor som finns t.e.x i Malmös störa köpcentrum Emphoria där flera hundratals kommer varje timme. 
Vi får armbanden innan julen vilket är den perfekta möjligheten att ge som julklapp. Julmarknaden är om några veckor och då har man möjligheten att ha ett stånd och sälja välgörenhetsarmbanden där.
 
 
Vårt mål är att få företaget att leva vidare och växa. Att vi blir så pass stora att vi kan göra reklam på tv som t.e.x välgörenhetsföretaget WWF. Att vi inte bara når ut i Sverige utan i hela värden. 
Att se till att produkterna är närproducerat kommer vara viktigt då vi vill vara väldigt rädda om vår miljö. Det största målet är att lyckas stoppa utrotningshotade djur så att man kan få chansen att öka popurlationen, därför satsar företaget Wildlife UF på att innvenstera i företag som jobbar med uppföddning av t.e.x lejon som skyddas under de första åren då dem är som mest under hot. Det finns många projekt i världen som räddar djur och det har visats att det funkar men att mer pengar behövs till att projekten ska växa,bli större och starkare och det är där Wildlife UF kommer in och hjälper till. 

RSS 2.0