Nu flyger jag iväg!


BIld: pappa  Tagen år 2007 i Egypten. Kanske vill färga tillbaka håret? Nej jag vet inte.
Men nu åker vi till flygplatsen iaf ! Så ni får ha det bra i kalla Sverige ! Och när jag kommer tillbaka om en vecka ska ni få se massor av fina bilder :)

KRAM!

Egypten !


Bild tagen från google.

Pappa ringde igår och sa att han skulle till Egypten på fredag själv,... och då blev jag ju lite avunsjuk och jag frågade om jag fick följa med, då sa pappa att jag fick kolla med skolan om det om jag fick vara ledig 1 vecka så¨jag ringde mamma direkt. Och nu ska jag följa med till Egypten med pappa! Och vi kommer ha super kul!

Ska visa massa bilder från resan när jag kommer hem igen! :D

 K R A M

K R A M

Varför jag inte bloggar

Vårt internet här hemma är jätte konstigt och funkar knappt, men vi ska fixa det snart! Då kan jag börja blogga och vara aktiv igen, men just nu blir det inget specielt. Ha det fint!

K R A M

SWIISCH


Bild: Lindas kamera ;)  Haha vi hade tråkigt så vi tog lite roliga bilder när vi slängde med håret! blev ju bra faktiskt haha.

Nu sitter jag på mammas jobb som vanligt och surfar lite på internet, sen är det skola
som vanligt. Efter det ska jag och linda till stan, igen! :)


KRAM

Vinnaren är...

HANNA!


Grattis hanna!! du vann min veckansblogg tävling! Nu kommer du få ha en länkning på min blogg i 1 månad :)

Besök hennes blogg här!

Röster utan blogg!

Hej! Har fått många röster som inte har blogg, och det är väldigt lätt att fuska och har skrivit i andra namn som röstat på sig själv, så jag räknar bara med röstarna med blogg! eller någon annan hemsida. ;) Så ge inte upp än! fortsätt rösta!

P:S På Onsdag får ni reda på vinnaren

K R A M

Josefine och Ebba




BIlder; jag Modeller: Ebba o Josefine 

Helgen har varit väldigt tråkig och seg! har inte gjort någonting och det känns som den här veckan inte kommer bli så rolig heller, i morgon och i övermorgon har vi prov. Usch!

Glöm inte att rösta på finalisterna!


K R A M :)

FINALISTERNA

Bidrag1
g2
Linn, 19 år, fotoblogg

bidrag2

Jag är alltså då Hanna, även kallad "Hanshen". Jag är 16 år men fyller 17 detta året. Min blogg handlar om allt möjligt tycker jag. Bloggar om det som dyker upp framför mina ögon/i mitt liv. Det kan vara allt från min åsikt om saker, tänkvärda saker eller bara stunder då jag ger mig ut i vädret för en liten fotorunda. Alltså helt olika pga humöret. 

bidrag3

Isabelle Karlberg, 14 år

Min blogg har ingen speciell "handling" eller vad man ska kalla det. Jag bloggar om det jag tycker om och vad jag känner för att skriva. :) Helt enkelt, min personliga blogg om min vardag (?) :) Kramar

bidrag4



Tja!

Elin, 16 år. En slags konstblogg mest inriktad på foto, men också mina illustrationer och dikter.

Bidrag5

Towe, 15 år
Har en fotoblogg blandat med vardagligt babbel


Det var dom 5 finalisterna jag har lottat ut! Nu är det bara att hålla tummarna!

REGLER!
1. Man får högst rösta på 3 personer.
2. Dom som gått vidare måste länka till den här bloggen.
3. Man får inte rösta på sig själv.
4. ´Lycka till!


Kunde inte visa finalisterna igår för något hände med min blogg, förlåt! men komigen och rösta nu! ;)

 K R A M

finalisterna avgörs idag.

 
Ikväll får ni se vilka som blir finalisterna i veckansblogg! Så nu är det bara vänta och se!

Ni hinner fortfarande anmäla er till veckansblogg! Men ni måste anmäla er innan 19.00

K R A M

Hoppbild!



Bild: mamma redigering: jag 

Gud som jag längtar till sommaren! orkar inte med det kalla vädret! Nu har mitt cykel lås frusit i hopp eller hur man ska säga det, så jag har fortfarande cyklen kvar på busshålsplatsen ._. så jag får gå upp halv 6 i morgon....

Idag tog jag hål i naveln, alla säger att det inte gör hon och han ska att det skulle ta en sekund.... det tog 10SEKUNDER! innan han fick igenom allt, och det gjorde ju jätte ont! bara bullshit att alla säger att det inte gör ont, haha
Men nu är jag nöjd och glad iaf! :)

P.S GLÖM INTE VECKANSBLOGG!

Simbad



Bild: jag  På bilden: Vår katt Simbad   Utrustning: Canon40d 50mm f,1.8

Fått hjärnsläpp, vet inte alls vad jag ska skriva, och jag kommer inte på något roligt,
Så jag frågar er

Vad vill ni se mer i min blogg som gör så den blir mer intressantare?
ge massa förslag! :)

K R A M

Min nya design


GODMORGON!


Igår gjorde Emma färdig min design! jag är så grymt nöjd! Om ni vill ha en snygg design och ett väldigt bra pris gå in på
Emmas hemsida

Vad tycker ni om designen? :D

TÄVLING!


Sätter igång veckans blogg här på min blogg! Du kan vinna en länk på min sida som kommer vara där ungefär en månad :)
Jag lottar ut de 5 som går vidare, jag kommer lotta ut om ungefär 5 dagar.

Reglerna är enkla :
1. Om du går vidare måste du skriva i din blogg att du är med och tävlar.
2. Skriv Namn ålder
3, Berätta vad det är för slags blogg.


om det är något oklart eller om ni har något att fråga så fråga!

Godnatt ! K R A M

Ny design behövs nu !


Bild: jag    Canon40d+ 50mm f,1.8

Varit i stan idag med Linda och hennes kille Kevin :) Vi hade jätte trevligt träffade massa folk, riktigt skoj!

Nu tror jag ni har tröttnat på min design, men jag ska fixa en ny mycket snart, ska bara skriva till Emma, hon har blivit jätte duktig på designa nu ! så det blir spännande :)

K R A M

Sitter på mammas jobb


Just nu sitter på mammas jobb , fick gå upp kl 05.30. Min cykel har gått sönder så jag vill helst inte gå i det här vädret. Idag är det iaf första dagen i skolan. BLÄ! Och vi slutar kl 4 typ! Så dåligt, blir inte förvånad om vi får massa läxor första dagen, Nu kommer jag inte på något att säga men ni får ha det bra !

Om jag har tid gör ja en tävling när jag kommer hem! :) Bara KANSKE

K R A M

Jobbat idag igen ! :D


Bild: jag      inte den bästa bilden men himlen var så otroligt fin!

Emelie hämtade mig vid kvart i 10 och vi kom hem halv 8 ungefär så det var en lång rolig dag! 3 kurser som var 2 timmar långa, vi var först i Ängelholm på en nybörjarkurs sen åkte vi till Malmö! Där träffade vi Rei! :D Isabell och Mats. Det blev grymt fina bilder ! :D sen var det en sista Kurs i ..... jaa det hette något konstigt o: haha. Sen var dagen slut.


Och i bilen spelade vi in när jag och Emelie sjöng, haha tänkte lägga upp det men det blev inget ljud när det kom på datan, gud så irreterande, ska försöka fixa det i morgon, haha det var så kul. HONEY HONEY. nanananna...

Tack för idag Emelie och alla andra! 
 

Konfa sen jobba! :D

I dag är det Konfa, ska åka dit nu så jag får skynda mig lite hoppas iaf att dagen går fort, SEN så ska jag jobba :D det var längesen! kommer bli jätte kul, berättar mer när jag kommer hem :) Ni får ha det så bra så länge!

K R A M

Jobbig natt


bild:jag

Kom hem ungefär 12 efter bion, den var grymt läskigt! Och när jag blir rädd brukar jag kunna sänka ner ljudet lite, men det går ju verkligen inte på bio.     Haha det var så kul när jag kolla bakom mig i slutet när det började bli riktigt läskigt såg jag 2 tjejer som blundade och något grät, haha.

Sen när jag kom hem kunde jag absolut inte sova, rummet var grymt varmt och jag vaknade väl 20gånger och jag var väl vaken till 4, sen till sist somnade jag. Riktigt lång natt! Brukar inte vara rädd för skräckisar annars.


Idag åker jag iaf till Skåne igen! :D yay. saknat alla, specielt linda och familjen ofc!  Men ni får ha det bra så länge!

K R A M

Söta Ebba :)




Bilder: jag Canon40d + 85mm f,1.8
Modell: Ebba

Några bilder jag tog i höst som jag hittade :)

Ikväll kl 21.30 ska jag kolla på Paranormal activity, har aldrig kollat på en rysare på Bio för att jag inte varit 15, inte för att jag är det nu heller men skitsamma :P Stackars den som sitter bredvid mig som kommer höra mig skrika ! haha. Kommer iaf bli kul/läskigt.

Någon som sett den och tycker den är bra/dålig ?

K R A M

Några bilder





Bilder: Jag + Canon 40d

Var ute typ 2min och tog några snabba bilder, det va så grymt kalt!
Har iaf hyrt 6 filmer,hehe kan lätt se alla idag, vi får se :) Finns inte så mycket att göra i det här vädret endå.

Ha det!

-24


Bilder : jag

Idag blir en hemma dag med massa filmer, just nu är det -24 och i morse var det -28 tror inte jag varit med om något så kalt på länge! Dom säger också att det kommer bli kallare.... Usch då vill jag sitta inne vid brasan och dricka var chockolade. !

K R A M

Salt och Peppar


Bilder: Jag

Tog lite bilder på våra nya kattungar och deras namn blev Salt och Peppar som Danielle hade som förslag:) tyckte det var lite roligt, Salt är den som har en vit fläck på huvudet medans peppar är svart :) Bilden högst upp till häger råkades kapa sig av någon konstig andledning o:

Mitt Nyårslöfte

För första gången har jag ett Nyårslöfte och det är att bli mer aktiv på bloggen, den sista tiden har jag inte lagt in något kul.... Och att jag ska börja träna någonting, man måste ju börja komma igång lite, känner mig som en säckpotatis ._. hehe. Inlägg kommer lite senare ! ;)

Vilket är ert Nyårslöfte?

K R A M

Avatar



Nu är jag i Stockholm hos pappa, idag kollade vi på Avatar, så grymt bra gjort! och grymt lång film o: typ 3 timmar men jag tyckte att den var jätte bra :) mycket se värd film. Om jag ska sätta betyg så blir det 5/5 !

 K R A M