Idag ska jag lära mig åka Snowboard

Snart ska vi sticka iväg och åka Skidor/ Snowboard, själv har jag aldrig åkt Snowboard bara skidor men ville prova något nytt, haha. Pappa tvekar på det, han tror inte jag kommer klara det, det får vi se! Ska fråga om dom kan ta med kamera så kan vi filma, haha kommer säkert se skoj ut, här är det typ 1m ! så det kanske inte gör så ont när jag kommer ramla på rumpan. Jo jag är förresten i Småland nu ;)

Ha det!

K R A M

Bara EN dag kvar!Ja nu är det bara en dag kvar! Som jag längtar! Pappa från Stockholm kommer hit ner. :) Patriks barn kommer, mormor och morfar :) Nästan helt perfekt, jag önskade bara att hela familjen var samlad men vi får göra det så bra det går, vem vet det kanske löser sig...

Det värsta med Julafton är dagen innan, dagen känns som en evighet, man kan inte sova OCH man måste städa fint! Så nu ska jag dammsuga, torka och allt sånt "roligt". I morgon på morgonen ska vi alla konfemander vara i kyrkan och spela upp en pjäs. Ibland ångrar man att man börjat på det , haha, men det går säkert fort.  Ha det!
   K R A M
 !

Väla idag! (kort inlägg)Idag ska jag till väla! mamma skulle fixa några saker och jag hade inget att göra här hemma så jag följer med :)  Ska kolla lite i affärer ser om man hittar något litet, vi får se :) Jag behöver faktiskt byxor men tycker det är så tråkigt att köpa det, köper heldre någon snygg tröja ;) haha , ni får ha det fint så länge!

K R A M

det här är Kexet!


Bild: jag

Världens sämsta bild jag vet xd . Det här är vår nya hund iaf, och hon heter Kexet! mamma kom på det:) och ja ingen hade så mycket bättre förslag, förutom era dåra ;)  Ja  vad ska jag mer säga, i morgon ska jag och linda till Väla, har inte hunnit säga det och sånt till henne än, men gör det senare ikväll, jag hoppas bara att jag är helt frisk i morgon!

Ha det! K R A M

Sorry!

Hej! hinner inte lägga upp någon bild idag men jag lovar att jag gör det i morgon, ni förstår jag är helt sliten min näsa svidar , ont i halsen, jag kommer inte bara upp från sängen.... USCH jag hatar det!  Snälla säg att jag är frisk i morgon, kunde inte sova något i natt. Hoppas ni förstår! Ha en trevlig kväll!

K R A M

Idag får vi en hundvalp! :]

Ja som ni ser ska vi få en hundvalp idag! :DDD längtar jätte mycket, mamma och Patrik är iväg och hämtar den, dom kommer väl vid 5 tiden, själv är jag hemma och är jätte förkyld, precis när lovet börjat också, jätte bra. Vet att Turbo(min hund) kommer bli jätte glad att få en kompis. Jag lägger upp en bild sen på valpisen, det är en tjej, och det är så svårt med tjej namn! kan bara bra kill namn, ge gärna förslag! 
Nu visar jag en bild på min hund.

Här är turbo! :)K R A M

SNÖ


Bild: jag  Modell: E-K (mamma) Utrustning: Canon40d 50mm f, 1.8

I morse tog jag några bilder på mamma, var jätte längesen jag fota någon. Så här får ni ett litet smakprov ;) fler kommer under dagen! Skriv gärna vad ni tkr!

K R A M

MIN ÖNSKELISTA

Det här är min önske lista !


Den viktigaste julklappen är den första, dom andra bryr jag mig inte om.....

Vad önskar ni er ? :)

<3

R.I.P


Bild: Mamma

I förgår kl 15.00 hoppade en Jan framför tåget, själv känner jag inte hann , men det jobbiga är att bland mina närmaste vänner känner han, och det är så jobbigt att se hur ledsna dom är, riktigt jobbigt! Och stackars han familj... Och gissa vem som körde tåget, ju Jans farbror... Nej det här blir ingen kul vecka, specielt när man ser hur alla är ledsna och gråter, det gör en verkligen deprimerad.

<3.

GRATTIS ALEX


Bild: jag ´     Modell: Alex                            ( gammal bild)

GRATTIS alex 9år!  Ja som ni ser fyller min lillebror9år idag ! stor kille. Han ska ha laserdom eller vad det heter, kalas :)
Och dom ska släppa av mig vid väla, ska lämna tillbaka en sak, sen ska jag väl gå runt där och kolla några timmar , Gör ingenting för mig :D Men nu ska vi sticka.

K R A M !

Tack för igår!Igår jag ´var en galen dag! Först mötte jag upp Ronia och Alice, sen mötte vi upp Cindy, sen gick vi till henne och fixade oss till Ekebo och pratade. Sen kom Jacki och Gaby :) Det var jätte kul iaf! Åkte buss till Ekebo iaf. Ja sen dansade vi, och hade kul. Jag kunde inte gå av alla blåsor och fötter som trampat på mig, haha , efter ekebo blöder man alltid på fötterna xd, Nästan ^^  Men det var kul!

K R A M

HERREGUD!


Bild: jag

Har aldrig varit såhär stressad.
Tills i morgon har jag:

1. Bok resention
2-´. fyra sidor i biologi
3. 2 sidor i kemi + stencil. som jag inte har.
4. Svenska berättelsen, som jag kommit ändå rätt så långt med.


Kunde inte ta det igår, för hade vollyboll hela dagen. Kunde ju tagit det på fredagen. Men jag vet faktiskt inte varför, mitt fel, jag vet. Men jag känner att jag nästan vill gråta, haha.... Och i morgonen sätts betygen! HJÄLP

Hoppas ni förstår att jag inte kunnat blogga, det är helt sjukt mycket nu....

K R A M I S     P Å     E R

Man får passa på medans det är ljustBilder; jag Utrustning: Canon40d 50mm f 1,8

Hej! Första dagen på länge jag kommer hem när det är ljust, så jag skyndade att ta kameran och fota lite natur bilder. Det värsta med vinter är att det blir mörkt så fort! Har bara gammla bilder, jag som är så sugen på att fota någon! Jag gillar inte att fota löv och natur, inte min grej... Men nu ska jag fortsätta min Svenska.

K R A M

Sweet Alice
Bilder: jag Utrustning: canon40d 85mm f, 1.8

Det blir ingen ´Julkalender, blev inte tillräckligt många som skickade bild, men det gör inget! :)
Idag har inte jag gjort något specielt, har kollat på alex vattentema dom hade gjrot i skolan, passade då på att träffa min söööta ungar! Hihi. Nu ska jag läsa min bok.

P U S S

Julkalender hos Ewe

Hej hej ! Såg på Kenzas blogg att hon hade en Julkalender där man kunde vinna jätte fina priser, nu är det ju så här att jag inte har bra sponsorer så jag kom på en annan ide istället. Kom inte på det här förräns just nu så är egentligen 2 datum efter. Att NI skickar in ett bidrag , ett fotografi ni gillar och så varje dag kommer jag lotta ut vem som får sin bild på Lucka 3,4,5 osv.. då. Så kommer länka personen också dårå :) Det ni vinner är då lite extra besökare,

Haha jag vet inte om det är någon bra ide.... Jag märker om det blir något vi får se hur många som skickar bild :) skriv bara er blogg och skicka en bild, det är allt.

K R A M

Vad ska dom heta?


Bilder: jag

Hej ! nu behöver jag er hjälp! Pappa har då skaffat 2 kattungar, och vi kommer inte på något bra namn. Så göra massa förslag nu!! :D så blir jag glad.

P U S S

OBS! fått jätte fina tjej och kill namn, mest kill namn, glömde ju säga att det är 2 små tösar ;)