Både bra och Dålig dag :)(
Bilder jag Utrustning Canon40d 85mm f 1.8 ISO 200

Nu är jag i mitt nya hus! Jag har ett eget badrum, och spegeln är stor och underbar! Och jätte fint ljus, så man ser ju verkligen bra ut i speglen! haha xD. 
Skoldagen har varit HEMSKT! Usch vill inte ens prata om den, längtar verkligen inte tills i morgon. :( Känner att jag kommer att vara på ett väldigt tråkigt humör i morgon... Inte kul!

Förlåt för inte bloggat i dag, Haft massor av göra, Hoppas ni har haft en bra dag iaf!

K R A M

Videoinlägg 2 !

Jag haha är inte bäst på Videoinlägg, Men det är bara kul :) Och pinsamt....


,

K R A M

LOVE


Bild: jag Utrustning Canon40d 50mm f 1.8 II

Knappt redigerat den, Vet inte hann inte göra det. Tycker bilden är så himla fin på mamma och patrik ! :)
Elller tycker inte ni det? ;)  Om en kvart börjar idol! Jiho.
Om idag: Vi har haft Fri idrott hela dagen, så jobbigt! Men endå bättre än skolan. Jag suger verkligen på 1000 m. Och jag var sjuk, så fick värsta host attacken efteråt. Det endå jag är rätt bra på är höjd. Annars så nee, inte så bra :P   Och efter skolan var jag lite med Alice och linda, !

K R A M

Mums!

Sitter i sängen och äter pizza och kollar tv, finns det något bättre ? o:
Lägger in ett videoinlägg sen om allt går som det ska :)

K R A M

TACK!


Bild: jag  Utrustning: Canon40d 85mm f 1.8 ISO 200
Modell: Nicole


Har inte kunnat blogga idag förräns nu, för jag har SO prov, och har varit med linda idag :) Vi har dansat till MTV, haha.. Och bara chillat. Sen åt vi mat hos mormor o morfar. Så har inte hunnit!
Kollar på Idol nu, Så synd att inte han Piotr fick vara med! :( Buhu...

Och så vill jag säga TACK till alla söta komentarer, det värmer :) <3

K R A M

Hejsvejs!


Bild: jag  Utrustning: Canon40d 85mm f 1.8
Tyckte bilden passade idag, för det var riktigt kalt när vi var på stranden!

Dagen började med att jag mötte upp Emelie O  :) Klockan 09.10, Sen mötte vi upp alla.
Då hade vi grupp kurs :) Efter det var det en enskild kurs, Och efter det så gick vi till expresso house och tog en varm chockolad med grädde! MUMS. Sen för det den sista Kursen med massa trevliga, roliga människor! :D Så det blev en väldigt lyckad dag. Mycket, Mycket skratt hela tiden! haha. Speicelt när jag ramla. Gud alla bara skratta, haha. Så pinsamt!  Tack Alla för idag <3

K R A M

3 bilder :)


Bilder: jag

K R A M

WOW


Bild: jag  Canon 40d 50mm f. 1,8 närbilds filter +10

För en vecka sen bestälde Emelie ett närbils filter + 10 till mig:D Tack !<3 haha jag hade riktigt svårt att fokusera med det, men nu går det lite bättre faktiskt , haha. Jag tycker man ska köpa ett Närbilds filter i stället för ett Macro. För jag har provat båda, och jag ser ingen skildnand! men det är vad jag tycker :)  Nu är mitt rum helt tomt. Så alla sover på madrass i Tv rummet, haha får ser hur det blir... 

K R A M

heh


Bild: jag Kamera: Canon 40d 85mm f. 18  ISO 200

Nu kollar jag på kändis Ljunglen :) Det är så himla äckligt! har typ bara sett på det 2 gånger förut, men det är bra tids fördriv :) Nu ska jag fortsätta se ! Ni får ha det bra!

K R A M

Lightroom!


Bild: jag

Haha, jag gjorde nåt fel, har inte photoshop Cs 2 . Men! jag har Photoshop Lightroom, och det är lätt och det är grymt bra! Äntligen ett riktigt redigerings pogram :)  Min första bild jag redigerade i pogramet. kanske inte så bra men jag lär mig :)

K R A M

Fortfarande hemma

Jaa jag är fortfarande sjuk, min näsa rinner och och förkyld! Så jag kommer ligga på den här madrassen hela dagen. Jag håller på att ladda ner Photoshop CS 2 :) ! Äntligen, har absolut inget pogram där jag kan redigera förutom, sån som följer med i Windos, och det suger faktiskt, haha! Då får vi se hur det går med mitt nya Photoshop :) Kommer bli spännande! Jag gör ett inlägg lite senare, Hoppas ni mår bra iaf! ha det fint!

K R A  M

Inte långt kvar!Så här ser mitt rum ut nu, ingen soffa! och i morgon ska vi ta ner sängen, så hela familjen ska sova på madrass, haha! ja nu är det inte lång tid kvar. i helgen flyttar vi ut allt. Och på onsdag ska vi flytta helt! det komemr bli spännande. Får se hur det kommer bli. Vi får hela övervåningen för oss själva. Och den är lika stor som vår lägenhet. typ 80 kvadrat ungefär:) Och hur ska vi kunna hålla det fint och rent, klarar ju knappt av mitt rum!
Typ det negativa med det. MEn vi får Ång bastu , Tummen upp för det! Nu ska jag kolla Idol, ha det !


Blogg torka

Kanske?


Bild: jag  Kamera: Canon 40d  objektiv: 50mm 1.4  <- emelies objekt.  + närbilds filter

Hej, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Tänkte kanske göra en tävling, kanske något nytt. Jag såg för ett tag sen att Lina( LINAFOTO)  hade gjort en redigerings tävling. Tyckte det verkade jätte kul.
kanske det blir det. Om jag inte kommer på något specielt ;) Jag har endå ingenting för mig, bara dräller runt här hemma endå. Men gör gärna förslag<3  Ha det gött!

K R A M

Sjuk


Bild: jag  kamera Canon 40d 50mm 1.8  ISO 200
Modell: Alexander

Kände för att lägga upp en bild på alexander igen :) Tyckte dom blev så fina. han ser så lugnt ut där, och det kan jag säga, han är inte det i verkligheten! haha.
Jaa idag är jag sjuk, ´tror linda smittade mig haha xd Så nu har jag ett helt paket halstabletter som jag kommer äta på hela dagen. Sen måste jag fortsätta packa , har gjort en del nu. Hela huset är nästan tomt, Kommer faktiskt bli spännande att flytta. Innan tyckte jag det var det värsta som fanns. Men nu kommer det bara bli spännande :) Jag kommer blogga lite senare, men så länge, ha det fint!

 K R A M

Min mail adressBild: jag                       Kamera: Canon 40d.  Objektiv: 85mm f.1,8  ISO 100

Är barnvakt som vanligt :) kommer vara det i morgon också. Har packat rätt så mycket. men har rätt mycket kvar endå. Jag har ont i halsen, och har lite feber, Linda är också sjuk, Tror hon smittade mig när vi var i måndags. Vi får hoppas det blir bättre!

vad tkr ni om bilden ? :)  och en viktig sak, min nya mail adress: -->evelina.sigetty@live.se  <----  så om ni har frågor, eller undrar nåt så är det bara att fråga! svarar på alla, såklar

Ni får ha det bäst!

K R A M

I skolan!

Nu sitter jag i skolan och håller på med min uppsats som vi sen ska redovisa om. Det är om miljöproblem i världen. Som är faktisk väldigt viktigt. Så det håller jag på med.

I dag fyllet Bästa bästis Linda år! (L) GRATTIS ! hoppas du får en fin dag :) Ska vara med henne i stan och ja hitta å något. Nu ska jag fortsätta vara i skolan och ha "jätte kul"  vi hörs!

K R A M

GodmorgonNu ska jag snart till skolan. Blir ett snabbt inlägg med en bild på Turbo och mamma i bakrunden. Tyckte bilden var så mysig! haha . Ni får ha en bra dag! Hörs senare!

K R A M

Nu är jag helt slut...Bild: Linda D
Modell: Jag
Canon 40d 85mm 1.8

Nu känner jag hur trött jag är, gått upp halv 7 varje morgon den här helgen. Igår var det ekebo! skitkul så tack Rönna, Linda och alice och alla andra! <3 Och Idag var det 5 jobb. En familje fotografering, Barnfotografering och 3 fotokurser. Så full rulle hela helgen! Har haft jätte kul idag också! Riktigt lyckad helg! Efter jag sett på Topmodell ska jag gå och lägga mig. Alltså 8... Se hur det kommer gå, men måste. Har knappt vilat något den här helgen.
Nu ska jag vara lite på datan och kolla runt. Ni får ha det bäst!


K R A M

EKEBO TIME !

¨

Heej! i morse gick jag upp klockan 7 för sen skulle jag sticka till en teakwondo tävling :) mamma skulle tävla haha! men vet ni vad ? hon vann ! grattis! kollade också på dom andra från clubben. Nu har jag fixat mig färdig och nu ska jag dra till linda och ha en hel kul kväll på Ekebo!! ;) Ni får ha det bäst!


Så här ser jag ut, ska bara byta om ^^
 

 K R A M

Ett lyckat slut på en hemsk skoldag..


¨Bild: jag
  Modell: linda

Seg skoldag idag. hade Hemkunskap prov, det gick väl sådär, jag vet inte rikitg. Men dagen slutade bra! :)
Var med Mamma(Sandra) och rönna o linda<3. Mest sandra, för rönna var med Richard :]
Hade jätte kul! Sandra och Rönna är så goa <3 ^^  I morgon är det Ekebo med tjejerna, Rönna, linda och Aliiice (L) Jag längtar!! men innan det ska jag kolla på när mamma tävlar, så går väl upp halv 7, och på söndagen får jag väl gå upp halv 8.... Kommer vara helt slut på Måndagen. BUHU... Men nu ska jag dra mig till sängen, Ha det bra! sov sött.

K R A M <3

liten Bildbomb ;)Mycket plugg


Bild: Linda Och jag xd
Lekte lite med Picasa hehe :)

I morgon är det Kemi prov. Och jag måste öva ! jag vill få godkänt, Nu skrek mamma att hon ska förhöra mig.
Oh no. Jaja vi får se hur det går haha. Efter skolan var vi med marcus och nallebjörnen. Glömt vad han heter, haha .  Nu ska jag dra

K R A M

Liten shopping i Ängelholm


Köpte lite nya kläder :)
1.En vit lång armad
2.svarta byxor
3. skärp.

Märkte att texten kom väldigt lång ner haha. Men har inte tida att ändra, måste hinna
slänga saker, och plugga!
KRAM

Bloggar på skolan!

Nu har vi håla i en timme, och det dåliga är att alla har lektion när vi har det. Så det är helt öde
i koridoren.. Så för att fördriva tiden är vi på datan.  :) Sen är det bara Svenska kvar,

När jag kommer hem ska jag slänga saker , för om 2 VECKOR ! ska jag flytta.... :(
Jag kommer aldrig hinna slänga och packa allt... och jag har 4 prov denna vecka.  Hemkunskap,teknik, musik och
Kemi prov. Jag är så stressad! har massa plugg framför mig... Nu ska jag kolla bloggar och tråka.

K R A M <3

Godmorgon!


Bild: jag
MOdell: linda

Tyvärr blev den suddig :( Men jag tycker ändå den är så fin, men havet och ja ! .. haha :)
Nu skaj ag försöka väcka linda. Vi hade lite sovmorgon i dag, fett bra!´Nu ska jag fixa mig.

K R A M : )

Bra dag!


BIld: Linda 
Bts bilder på mig :)
Första var det konfan i en timme. Sen stack jag,linda och alice till stan och hängde där. Då träffade vi
Hissen, Marcus och några andra. PÅ expresohouse och chillade. Sen skulle alice hem för att plugga, och då gick vi upp till mig fixade kläder och stack till stranden och fotade. Blev faktiskt många bra :) Efter stack vi till philip och kollade när han var på datan, och vi kollade på kändisar i ljunglen. hahaha det var äckligt pogram!
Jag har verkligen gjort mycket idag :) :) Han följde oss hem. Vi cykla och han åkte moppe bredvid. Han var vår lilla liv vakt :] För fatta läskigt och cykla i mörkret hela vägen! Nu ska vi chilla sen hoppa ner i sängen och prata
strunt. Ha det fin och godnatt! 

K R A M I S <3

Linda gästbloggar, hehe!

Eve sitter och smsar så jag passar på att gästblogga lite, höhö. Idag har vi varit på stranden och fotograferat. Jag fick vara Eves lilla modell, haha. Hon var min en stund också. Vi funderar på att träffa någon nu, om någon vill. ;)

Ni får ha det bra sålänge! Pusshej!

Videoinlägg från konfan ! ;)Jag som ramlar i början ! haha. det var så himla kul! Emelie filmade på konfan när vi hade lite rast! haha..

OJ ja det var jätte kul! . Jag sa ju att jag skulle lägga upp fler videos ;) Snart är linda färdig.. hoppas jag. Sen sticker vi till alice, Och har en tjejkväll! hehe. Ni får ha det bäst !

K R A M

Konfa

Idag klockan 9 är det konfa! från 9-3 ._. jag oooorkar inte!! jag är trött, och vill sova :( inte prata om gud..
Nu ska vi göra lite ärende, och sen kyrkan!

K R A M

Första videoinlägg!Hahaha här har ni det! Jag är så grymt dålig på det här! xd Men men..  min blogg
får ju inte var a hur tråkig som helst.. Så nu gör jag de mer personligt, och jag vet att jag
skämmer ut mig som F****n. haha. Säg gärna om ni gillar det för då gör jag fler såklart :)
Jajja ni får er ett gott skratt. Nu ska jag fortsätta läsa min bok!
Oj glömde säga, typ 3 min av filmen är det igenting, Råkade göra lite fel, haha. första gången

K R A M

Idag är en speciel dag! :D
Idag är det den 11 september.. och vet ni vad det betyder?
JAG FYLLER 14 ÅR! :D hihi Grattis till mig! haha :) Fick massa kramar i skolan, så det var hur
kul som helst! Pappa och mamma håller på med något, det är någon som ska komma och dom
ignorerar när jag frågar  varför:
 pappa bara: Vad är din portkord?
Jag : det är **** varför undrar du ? vad håller ni på med?
Pappa: HEJDÅ!

Jaha...haha. jag är jätte nervös vem som kommer komma... ;S Men iaf
Idag är det min födelsedag, haha... Jo fick en jätte fin klänning av bästa linda<3 ska ha på den i kväll.
Kommer visa den på bloggen senare ;) VI hörs !

P U S S O K R A M

Boktips!


Bilder: jag

Nu ska göra ett litet boktips! Läser inte så himla mycket, tyvärr... Men jag kan inte rå för det
men jag älskar att läsa hemska böker! Vet låter hemskt xD. Men Den är så sorlig...
Jag lånade den idag, är bara på sidan 64, men är redan fast vid den.

Det handlar om en familj, dom är rätt fattiga men är hur lyckliga som helst. Och pappan jobbar hårt
för att deras barn ska få mat.  Sen födde mamman en son. Och pappan dog efter 2 år. Då fick
deras farbror hjälpa till. Han var jätte rik, ch hade ett stort hus. Men han hjälpte aldrig till att betala..
En morgon dag på sommaren kommer Lu si -yan farbror. Han säger ingenting, han bara för iväg henne.
Hennes mamma bara kollar och sen går sin väg, sorgset. Han skulle sälja henne på en marknad. För
att hennes farbror säger att inte hennes mamma har råd att betala och ta han om er båda. Och
dom ville behålla sonen.  Och nu ´blev hon såld till en Rik man. Och där börjar hela resan...

Någon som läst den? Tkr den verkar väldigt bra! jaa lite annurlunda med boktips :) hihi

K R A M

Skolfoto... inte min grej..


Fick skolfoto i går... Fyfan! jag blir aldrig bra!... Jag ska vara bakom kameran inte franför.
Men ajja. blunde inte iafr xd .   Nu ska jag snart till skolan. Vi slutar väl klockan 4 idag. Och när
jag kommer hem ska jag börja slänga lite kläder som jag inte behöver, för vi flyttar om en månad!.
Herregud så fort det går. Men nu måste jag hinna göra mig färdig.

K R A M <3

Hej hej!


bild: jag
Modell: alice

Fick bli en stor fin bild på alice! Jag vill bara säga tack för alla fina komentarer jag får <3 blir så glad! :)

Har precis kollat på idol, alltid lika kul! :D I morgon är det skola igen... Tråååkigt.
Men nu ska jag gå och lägga min så jag orkar morgondagen, så ni får ha det så bra!  :)

Skriv gärna vad ni tkr om bilden ;)

K R A M <3

..


bild: jag

OHERREGUD!

Det finns ett sär under oss. För typ flera månader sen började han skrika skit högt på morgonen, i 1 timme minst!
habn skrek som någon höll på att döda han! jag trodde jag skulle dö, jag var helt ensam och det är en man som skriker precis under mig! några dagar efter bad han om ursäkt , han sa att han inte hade en sån bra dag..

Och vet ni vad! ? Nu skriker han igen som F***n.  Det är skitläskigt... :( :(  glad att mamma är här...

Förstår ni hur läskigt det är! ?  - nu ska jag sova.  Lycka till för mig asså....

Kram :(

IDOL!


Tja bloggen, tror inte det äär bara jag som är laddad för idol! :D
Gjorde ett videoinlägg, ska försöka få upp det. om det ¨går.... Vi får se!!
ha det! vi hörs..

k r a m

Med linda<3


Bild: jag

Nu är jag med linda, ska bara äta sen sticker vi till stan ett tag och går runt, försöker hitta
någon man känner som man kan hänga med :) Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det blit nog
ett rätt kort inlägg... Men vi hörs senare!

K R A M

EN STOR BILD PÅ PAPPA<3


Bild: jag
"modell" xd pappa...

Godmorgon alla läsare! här är en bild på min pappa.. Tog någraprecis innan jag skulle sticka till flyget,
Tror inte han har varit på bild¨på min blogg. Så nu sätter jag in en jag tyckte blev jätte fin på han!
Hoppas han gillar den med, annars ... ;S xd haha
Men nu har jag fixat mig helt ska nog ta något att äta, får se vad vi har. Vi hörs!

K R A M <3

Skåne igen då...


Bild: mamma

Jaha, då måste man väl åka hem till skåne igen då. Kom ju precis upp.
TRÅKIGT! Så nu är allt packat. planet går klockan 6 så det är ett tag..
Rätt fint väder ute nu tycker jag :) Så ska ut lite grann. Orkar inte skriva mer, elr
ja kommer inte på något xD.

K R A M I S

bara för att..bara
för att pappa vill så gärna ha dom här bildernapå mig på bloggen!
Jag själv gillar jag dom inte på mig! ,..,. men men
vad gör man inte för pappa....

Snygga vita Converse( nya modellen)
 Nu hinner jag inte blogga, dags för ett JÄTTE fint bröllop i stockholm!
 
K R A M I S <3

Väldigt, sent inlägg


Bild: Jag
Min nya ipod, jag fick i present i förvåg :)
Tkr den är hur söt som helst! Och den är bra, och har bra ljud.
Har redan laddat ner massa låtar och videos.. Så nu ska jag upp till sängen och lyssna på musik!
Godnatt!

K R A M

Super bra dag!


Bild: jag
 Objektiv:50mm 1.8.

Fick mitt 50mm 1,8 igår av Emelie! Så nu är jag super glad, ska prova det i morgon också!
Idag har jag shoppat och fått en jätte söt i-pod! Kommer lägga upp bilder sen. För pappa
är inte i skåne på min födelsedag så vi firade den idag , med presenter ! så TACK pappa!
Nu ska jag surfa lite,

 K R A M

Nu ska jag möta upp alice!


Bild: jag
Modell: alice

Jaa nu var det Dags för Brännboll! :D yay,, haha jag tkr det är kul....
Nu sms:a alice, att hon är här om 5 min så måste hinna fixa allt! Ni får ha det super så hööörs vi ;)

K R A M

Vackra mamma


Bild: jag
PÅ bilden : Min vackra mamma, och hennes Stora vackra leende ! :D <-

Vad tycks ? ^^

KRAM

Vad som händer idag...


bilder: jag

Fixat färdig mig nu, Så nu ska jag snart till skolan! ._.  Vi börjar med SO i typ 2 timmar, SLutar 3...
Och då måste jag skynda mig hem så jag hinner möta upp emelie :) Då blir det 2 privat kurser.
I morgon ska alla på skolan spela brännboll. Och vet ni vad? Jag är faktiskt riktigt bra på att slå, hehe. Så alla som tror jag slår typ 2 meter, ni ska få se!  Och idag är det 1 år sen jag pratade med Sandra W för första gången<3 Och i morgon var det första gången jag prata med jonte... SÅ det väcker ju lite minnen :,)

Nu ska jag kolla tv, Ha det så bra alla söta bloggisar! ;) <3